СПИСАНИЕ „МАГАЗИН 4“

Во 2010 година како дел од мрежното место се појави и специјализираното семрежно списание за хип-хоп – Магазин „4“, чие име доаѓа од четирите елементи на хип-хоп културата. Во „4“ се обработуваа уште подлабоки теми на кои дотогаш не им беше овозможено да го видат светлото на денот, што уште повеќе доведе до популаризација на мрежното место дури и кај оние кои не беа приврзаници на хип-хопот.