Фотографии

Избор од фото-архивата на ХХМ

Први македонски хип хоп награди, Скопје, 2009

Интервју во Арена Рекордс студио, 2013

Клан Исток, 2018

Прво предавање во Точка, 2005

Второ предавање во Точка, 2006

Промо на албум, кафе бар „Софија“, Скопје, 2007

Предавање во гимназијата „Орце Николов“, 2005


Предавање на Филозофскиот факултет, Скопје, 2008

Предавање во Битола, 2009

Предавање за хип хопот во American Corner, Скопје, 2008

Предавање за хип хопот во American Corner, Скопје, 2008

Предавање во Струга, Братот Алек и DJ Boogie Man, 2008

Предавање за хип хопот, Автокоманда, Скопје, 2022

Графит Hip-Hop Macedonia, 2012

Постер од документарниот филм „Сложувалка“, 2015

Постер од документарниот филм „Њујорк: Аџилак“, 2020

Јубилејниот десетти број на онлајн списанието „Магазин 4“, 2013

Queensbridge, New York, 2018

ГБХХФ, Скопје, 2022

„Антена“, 2003

„Антена“, 2005

Напис, 2006

Утрински весник, 2005

Дневник, 2006

Флаер од настап во клубот „Traffic“, Софија, Бугарија, 2002

Флаер за предавање во „Точка“, Скопје, 2007

Постер од настапот на Клан Исток на Школка, Скопје, 2018

Флаер за настап во клубот „Element“, Скопје, 2003


Флаер за настап во клубот „Escape“, Скопје, 2006

Флаер за настап предгрупа на Jeru The Damaja, Софија

Флаер од настап во „Колосеум“, 2006

Постер од Свети Николе Хип Хоп Фест, 2023

Постер од предавањето во Битола, 2009

Постер Hip Hop Made in Macedonia, Њујорк, 2018

Постер од Хип Хоп Поетри Слем, 2019

Постер од Гази Баба Хип Хоп Фест, 2022

Заедничка фотка на учесниците од графити секцијата на првиот ден од Гази Баба Хип Хоп Фестивал, 2022