Видео

 Документарни филмови, видео спотови, настани

Комплетниот документарец „Сложувалка“, 2016

Македонскиот хип хоп филм „Сложувалка“ со награда на фестивал во Белград, Сител ТВ, 2016

https://sitel.com.mk/makedonskiot-hip-hop-film-slozhuvalka-so-nagrada-na-festival-vo-belgrad

Видео спот на Hip Hop Macedonia Crew за песната „Newerending Story“, 2023

Hip Hop Lektures Macedonia (short) - 2005/2007

Први македонски хип хоп награди / First Macedonian Hip Hop Awards - 2009

Магазин „4“ - емисија за хип хоп култура, урбан живот и политика

Interview with Kool G Rap, 2011

Intreview with DJ Ruthless Ramsey, 2013

Дискусија во Кинотека на Македонија: „Револуцијата е мртва, да живее револуцијата“, 2014

Хип хоп настан во КПУ Идризово, 2018

Volk Makedonski (Curse Ov Dialect) and Professional Savage hip hop interview

Beatbox battle at First Macedonian Hip Hop Awards Pt. 1

Клан Исток - Сега застани, 2005

Jeru The Damaja во Скопје, 2014

Хип хоп интервју со Славчо Ковилоски, 2017